Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


I. rész De csak néha vagy lány

2010.05.18

Reggel 7 óra van. Szombat. Utálok aludni, ami elég ritka, de igaz. Az ágyamon fekszek és azon gondolkodom, hogy mit csináljunk ma a srácokkal. Nem vagyok lányos lány. A szoknyát utálom, a körmöm rövid, a hajam mindig olyan ahogy áll. Csak ritkán vasalom. Smink. Azt utálom. Olyan érzés mintha valami burokba lennél zárva. Egyszer voltam kisminkelve, a kersztanyám esküvőjén. Igaz rózsaszín báli ruha volt rajtam és én voltam a koszorúslány, mégis tornacipőben voltam. Rohadtul kikaptam, de nem nagyon érdekelt. Áhh ez nem igaz nincs semmilyen ötletem. Lemegyek enni. Mivel a szobám a tetőtérben van és alatta egy emelet és azalatt a földszint utálok lépcsőzni, a konyha is a földszinten van, így mindig a korláton csúszok....apu semmi áron nem engedné meg a tűoltócsövet.
-Jó reggelt.
-Szia kicsim!-mondta anya majd megpuszilt és becsukta az ablakot.
-Ezért volt ilyen hideg?
-Igen, de a reggeli kárpótolja.-majd elém tett egy tányér amcsi palcsit (L). Elkezdtem enni.
-Lori, ma nyit meg az új pláza és arra...
-Király, oda megyünk deszkázni.
-NEM! Nem engedem, hogy megint bajba kerülj Joék miatt.
-DE ANYÚÚ!!
-Nem! Elmegyünk és veszünk neked pár nőies cuccot.- két ujjal megfogta a szék háttámláján pihenő szürki-fekete pulcsim és ledobta a földre. Erre mérgesen felröhantam apu dolgozójába. Olyan nyugodt ez a hely. Csak ezen az ablakon van reluxa, mert apu ezt szereti az idodában...széthúztam résnyire két szálát és láttam, hogy Joe akkor öltözik...nem használ sötétítőt vagy redőnyt...xD Uhh, milyen jó a felsőteste. Héhéhéé Lori, mit csinálsz. Eltudtam volna olvadni, pedig még csak nem is tetszik Joe.
-Lori! Mit csinálsz??-jött be apu.
-Izé' tegnap láttam hogy poros a reluxa-elkezdtem egy papírzsepivel törölgetni.
-Ah-ha. Na én megyek az irodába, csak a táskámért jöttem be. Szia!
-Oké! Szia.-Felmentem a szobámba vagyis a saját fürdőmbe. Megmosakodtam, fogat mostam majd levettem a pizsit és fel a nadrágom. Kikukkantottam az ablakon és láttam, hogy esik a hó.
-Szija Minnie!
-Nick!
-Mivan?
-Öltözöm!
-És? Már láttalak csupaszon is.
-6 éve!-egy párnávan takartam magam és leültem az ágyra.
-Na és mit csinálunk ma?
-Nem mennél ki?
-Minek?
-LÁNY VAGYOK AZ ISTEN SZERELMÉRE, HAGY ÖLTÖZZEK MÁR FEL!!
-
De csak néha vagy lány. :D *szemöldökhúzogatás*
-NICK!
-Oké megyek.-kiment gyorsan felöltöztem.
-Bejöhetsz.
-Oké. Izé' te melltartót vettél fel?:O- mire hozzávágtam a párnát.-Jó jó bocsesz. csak mostanában olyan furi vagy. Eddig minden baromságban benne voltál...
-Megyünk snowboardozni?
-Rajta.-mondta majd kihoztam a deszkám a gardróbból.-Ez rózsaszín?
-Ja, a másik már kicsi és anyu azt mondta, hogy csak akkor snowboardozhatok ha rózsaszín. -.-"
-Értem, szólok a srácoknak és majd a házatok előtt talizunk.- felvettem a fehér overált vagy kezeslábast vagy mit, zsepi, sál, sapka, síszemüveg és a cipőm....GÓÓ