Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


III.rész Az első találkozás

2010.06.02

Nem nagyon éredekelt mit csinálnak ezek után. Mi hozzákezdtünk bepakolni a bőröndökbe. Mindent elraktunk, kivéve azt ami a hátralévő két napon kellhet. Így lett nekem 17 bőrönd, és 3 doboz.Beckynek meg 15 bőrönd és 3 doboz. Délután 4 óra lehetett mikor kopogtak a szobaajtónkon. Kinyitottam. Sandy és Noah volt az. Bocsánatot kértek a ruhák miatt és megigérték soha többet nem csinálnak ilyet. Mondtam nekik hogy én is sajnálom, hogy bunkók voltunk velük több mint 2 évig...

Eltelt 2 nap. Szerda van és hajnal 5 óra. Korán keltünk, elkészültünk és a kimaradt cuccokat is elpakoltunk, így plusz 2 bőröndünk és 1 dobozunk lett. Már 8 óra van. Levittük az összes cuccunkat a koli előterébe. A srácokéval együtt volt vagy 40 bőrönd, na jó annyi lehet, hogy nem xD.... Nemsoká jött egy kamion, arra kellet pakolni a nemnagyonlényeges cuccokat, oda mentek még a hangszerek meg ez egyéb dolgok, ezzel a kamion elindult. Már 9 óra. Elindultunk a reptérre. Dálután 1kor értünk LA-be, mert Dallasban valami idegbeteg ember rossz gépre szállt és szaladgált össze-vissza a repcsin, nem tudták leállítani aztán mikor lenyugodott egy stuardes lekísérte. xD Mikor odaértünk LA-be, a Hollywood Records elnöke vagy mije a HR hotelébe kísért minket és megmutatta a szobákat. Nem mi döntöttük el kivel leszünk egy szobában. Mikor megkaptuk a cuccainkat lepakoltam a 6-os szobában, nem tudtam ki lesz a szobatársam, mert mikor elkészültem elmentünk moziba, Beckyvel. Este 9kor értünk vissza. Gyorsan lezuhanyoztam. Valaki aludt már a szobába. Biztos, hogy fiú, mert volt egy alsónaci a fürdőbe. Szép halkan odamentem az ágyához, a mázlistának franciaágya volt :@. A telómmal rávilágítottam az arcára. Nate volt az.
-Alszol szivem??-kérdeztem
-Neked mindig fentvagyok.-válaszolt majd felemelte a takaróját és bebújtam mellé. Megcsókolt.Majd elkezdett simogatni, már a pólóm alatt járt és egy mozdulattal levette rólam.Tovább csókolt. A mutatóujjával a melleim között kalandozott. Egyszer csak azt vettem észre, hogy már a másik oldalamon van és a fogával a melltartómat próbálja kikapcsolni. Sikerült. Végigpuszilgatta a testem. Már mindketten csupaszon voltunk. A lábamnál éreztem a merev férfiasságát. Ő csak szenvedélyesen csókolt közben azt mondogatta: Szeretlek. Hirtelen eltoltam a fejét:
-Nekem ez lesz az első.
-Nyugi nekem is, de ne félj!-majd tobább csókolt. Szorosan átoöleltem. Már majdnem behatolt, mikor:
-Nekem ez nem megy, tudod a tisztasággyűrűm, a fogadalmam....-mondta
-Milyen fogadalom??? :ONate ezt nem is mondtad!
-Nate?? Én Nick vagyok. De te öö...-felkapcsolta az éjjelilámpát.-Mi nem is ismerjük egymást. Csak néztem a szemébe, nagyon kínos volt, Tiszta Nate, de a szeme keskenyebb. Gyorsan felkaptam a pólóm, magam alé tartottam és átfeküdtem az én ágyamba. Kb. egy óra múlva arra keltem, hogy valaki mintha fölém hajolt volna. Nick.
-Bocsi, de nem bírok ki egy órát se a csókod nélkül, lehet szemétség a barátnőmmel szemben de nagyon jól esett és nem bírom ki, hogy ne kapjak még egyet.-majd lesmárolt....

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

---

(Emese, 2011.06.20 21:53)

Sziaaa!!! Nagyon mázlista a csaj!!! :) Még csak most kezdtem el olvasni a törit, de nagyon tetszik... kérlek folytasd!!! :)))))
Szia :)

titok

(zsófia, 2010.10.19 17:00)

Hát ez elég gáz!

www.ilovelosangeles.freeblog.hu

(andie, 2010.07.07 21:00)

OMG....... huh....ez a rész valami nagyon jó lett..és vicces:D

egyébként nagyon jó a történeted:)
remélem hamar folytatod....

www.dangeralways.blogspot.com

(Szabina, 2010.06.02 19:49)

Óhh...ez cikis lehetettxD
De nagyon jó!
Nagyon tetszik!!
Puszi