Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


I. rész A levél

2010.05.18

-Sam, Samy, ébresztő...mindjárt suli!
-Mivan??
-15 perc és kezdődik az óra.
-Úristen Becky miért nem szóltál???
-Én szóltam, de te valamit nyávogtál, hogy hagy legyen vége az álmodnak...
-Jajj igen majd elmesélem.-gyorsan felöltöztem megmosakodtam, fogtam a fésűt és a hajvasalót és átmentünk a suliba...leültem az utolsó padba bedugtam a hajvasalóm és elkezdtem vasalni a hajam. Mivel Beckye, Nate, Jake és én külön tanulunk a többiektől mert az igazgató szerint átlagon felüliek vagyunk a zene terén és a napi 5 tanóra helyett hétfőn, szerdán és pénteken zenét tanulunk, délután meg vagy próbálunk vagy punnyadunk a koleszban....illetve a tanárok tudta nélkül plázázunk...xD. Az első órán énekeltünk, egy Love is on its way című számot tanultunk meg, én közben a hajamat vasaltam de nem érdekelte komolyabban a tanárt. A következő órán vettük hozzá a zenét, ami úgy zajlik, hogy megkapjuk a kottát, én zongorázok, Becky dobol, Jack énekel és Nate gitározik és énekel, elsőre tök jók voltunk majd Mr. Wood lejátszotta az eredetit...és szinte ugyanaz volt, még Nate hangja is olyan volt mint a kezdő srácé...csak Jack énekelt kicsit hamisan.
Óra után feljött Mrs. Specktor és átadott egy levelet. Én olvastam fel. A lényeg az volt, hogy a Hollywood Records, kiadná egy lemezünket és szupersztárt faragna belőlünk, de ahhoz Los Angelesbe kell költöznünk és legalább egy évig ott kell maradnunk, pontosabban amíg a szerződés tart.

Másnap válaszoltunk is. A tanáraink is velünk jönnek majd és a H.R. épületébe, azon belül a sztár lakosztályra költözünk be. Begépeltem a választ kinyomtattam és elindultam levinni Mrs. Specktornak. Mentem a lépcsőn lefele és a lépcső kanyarba valaki megfogta a karom és magához húzott.
-Samy, kérdezhetek valamit???
-Persze, Nate.
-Szóval, tudod...ööö...azt akarom kérdezni...hogy járnál-e velem.
-Azta már egy éve erre várok....IGEN.
-Mi igen?-kérdezte Mrs. Speckor.
-Ööö...csak Nate kéredezte, hogy várom-e az utat LA-be.
-Ó annak örülök.-majd ment tovább a lépcsőn.-Ó Miss Gordon a levéllel hogy áll??
-Itt van, Mrs. Speckor épp magához indultam!
-Köszömöm Samy :D-tök kedvesen mondta Mrs Specktor majd elment.
-Hé Samy, felmegyünk a szobámba?? Jack elment plázázni Robbal és Beckyvel.
-Oké :)-felmentünk leültünk a kanapéra...Nate átölelt az egyik kezével a másikkal meg a kezem fogta (mintha Nick ülne mellettetek, ugyanolyan, göndör haj, bjútiful száj, szem).Nyomott egy puszit az arcomra, mire én megfogtam az állát magam felé fordítottam és lesmároltam....úhh nagyon jó volt :$

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.