Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bevezető

2010.04.25

Történet
 Samantha és barátai egy zeneiskola kollégiumában tölti mindennapjait, csupán szombaton vannak otthon,és ezen kívül csak augusztusban. Nem ismerik a Jonas Brothers-t. Egyszer egy levelet kapnak a híres Hollywood Records-tól, hogy kiadnák egy lemezüket, és viéághírnévhez juttaták őket. A választ rögtön eldöntötték, hogy maradnak Wahingtonban és tovább képzik hangjukat, illetve zenetudásukat, vagy Los Angelesbe mennek és híresek lesznek megtudhatjuk a történetből...

Részletek a főszereplőkről
-Samantha Gordon: 16 éves, Washingtonban tanul és él, énekel, zongorázik, gitározik, versenyszinten táncol. Hosszú világosbarna hajú, barna szemű, középmagas lány. Kitűnő tanuló és ő (is) gitárizott Demi Lovato egyik washingtoni koncertjén.
-Becky Linn: 17 éves, Washingtonban tanul, de a szülei New Yorkban laknak, anyja híres lakberendező.Énekel, dobol és gitározik. Szőke, magas, vékony, kék szemű lány.
-Jack Morrison: 19 éves, washingtoni fiú. Énekel, gitározik, zongorázik, baseballozik. Magas, zöld szemű fiú, szőke Zac Efronos haja van.
-Nate Meyer: 17 éves, Los Angelesben lakik, tanulni jár Washingtonba. Apja rendező, besegített az Alkonyat rendezésébe.
Középmagas, tipikus Nick Jonas kinézetű, de valamivel nagyobb szemei vannak. Dobol, gitározik, zongorázik, énekel, versenyszerűen táncol. Ő is fellépett már Demivel.
Jonasékat és Demit asszem mindenki ismeri. :D aki nem nézzen utánna xD
-Mr. Wood: énektanár, minden hangszeren játszik, járt már Közép-Európa minden orszábában, Pekingben, Sydneyben, és Amerika minden pontján xD. A legszigorúbb tanár a zeneiskolában, de csak 27 éves.
-Mrs. Specktor: tanár a zeneiskolán, a férje az iskola igazgatója, Sammet és a barátait kivéve mindenkivel gonosz. 39 éves, 1996-ban 26 éves korában ő volt Miss Amerika, de azóta visszahúzódott a saját kis eldugott házában és boldog anyuka.
-Miss Smith: magántanár, hetente egyszer van órája Samékkel, a hét többi napján vagy a Jonas tesókat tanítja, vagy utazgat.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.